فروش هل اکبر بصورت عمده

هر مثقال 8000 تومان

برگ های 20 عددی - وزن هر بسته یک مثقال

تلفن تماس: 09134732835

 

 

 

جایگاه هل در بین ایرانیان

 

از آن جا که هل یکی از گران‌ترین، لوکس‌ترین و خوش‌ عطرترین ادویه‌ها در دنیاست، بی‌شک استفاده از آن در هر غذا، شیرینی، دسر و دمنوشی سطح کیفی آن محصول را بالاتر می‌برد و بر قیمت آن می‌افزاید.

 

از ادویه هل به دلیل عطر وطعم بینظیرش در پخت انواع غذا، شیرینی‌جات و دسرها؛ که شله‌ زرد بین ما ایرانی‌ها معروف‌ترین دسر به حساب می‌آید، کاربردهای بسیاری دارد.

 

بد نیست بدانید ادویه هل به دلیل زیبایی ظاهری نیز جایگاه مهمی در هنر تزیین شیرینی‌جات دارد.

 

به همین دلیل انواع مختلفی از این ادویه در بازار بسته‌بندی شده و به مصارف مختلف می‌رسد.

 

بهتر است در ابتدای کار به معرفی خاستگاه این ادویه پرطرفدار بپردازیم.

 

هل گیاهی گل‌دار از خانواده زنجبیل محسوب می‌شود و دارای انواع مختلفی است همچون هل سبز، هل سفید و هل سیاه که در ایران بیشتر با هل سبز و سفید آشنایی داریم.

 

مبدا پرورش این گیاه کشور هندوستان و گواتمالا است ونوع هندی آن، مرغوب ‌ترین نوع هل در سراسر جهان است.

 

هل علاوه بر کاربردهای بسیار در صنایع غذایی، خواصدرمانی بسیاری نیز دارد که نزد جهانیان شناخته شده و بر ارزش این گیاه افزوده است.

 

 

انواع هل اکبری موجود در بازار ایران

 

همانطور که گفتیم هل انواع مختلفی دارد اما در ایران بیشتر از نوع سبز رنگ این گیاه استفاده می‌شود.

 

اگر بخواهیم برای ادویه هل طبقه ‌بندی قایل شویم، باید آن را از جنبه‌های مختلفی از جمله: مارک و برند بسته‌بندی وارداتی به کشور،اندازه گیاه و شکل ظاهری مورد بررسی قرار دهیم.

 

شاخصه‌هایی مثل میزان سبز بودن یا رنگ متمایل به زرد هل، درشت یا ریز بودن، پر دانه یا پوک بودن، پوست خرد شده یا سالم، عرضه به صورت دانه کامل یا هل پودر شده و مواردی از این قبیل، در دسته‌بندی ظاهری این گیاه اهمیت فراوان دارد.

 

معروف‌ ترین شرکت بسته‌بندی هل وارداتی به ایران را با نام هل اکبری می‌شناسیم که نام تجاری «هل امپراطوری اکبر: هل سبز طبیعی هندی» به لاتین بر روی تمام انواع بسته‌بندی ‌های هل اکبری درج شده است.

 

انواع هل اکبری را براساس وزن و رنگ بسته‌بندی می ‌توان طبقه‌بندی کرد.

 

 از لحاظ وزنی هل اکبر در بسته‌هایی به حجم صد گرمی، پانصد گرمی، یک کیلویی و پنج کیلویی عرضه می‌گردد. هل اکبر از لحاظ رنگ بسته‌بندی انواع مختلفی دارد که در این جا به تفصیل ویژگی‌های هر کدام را شرح خواهیم داد.

 

 

هل اکبر بنفش

 

هل اکبر بنفش بهترین و مرغوب‌ترین نوع از انواع هل اکبری است.

 

رنگ دانه‌های هل اکبر بنفش به رنگ سبز پر رنگاست و درشت‌ترین، سالم‌ترین، یکنواخت‌ترین و پردانه‌ترین هل موجود به شمار می‌آید.

 

به یاد داشته باشید که عطر هلمربوط به دانه‌های سیاه درون آن است و پوست گیاه به تنهایی عطر خاصی ندارد.

 

پس هر چه گیاه پردانه‌تر باشد عطرو طعم بیشتر و بهتری خواهد داشت.

 

قیمت هل اکبر بنفش به دلیل زیبایی گیاه هل، بالا بودن کیفیت و بسته‌بندی بسیار شکیل و شیک آن، محصولی گران محسوب می‌شود و به همین خاطر بیشینه مصرف آن در موارد خرد و مصارف کافی‌شاپ‌ها برای تزیین شیرینی یا خوشبو کردن دمنوش‌ها است، چرا که استفاده از هل اکبر بنفش در کارگاه‌های شیرینی‌پزی و کار تولیدی مقرون به صرفه نیست.

 

در انتهای مقاله درباره قیمت عمده هل اکبر بنفش و عوامل تاثیرگذار بر قیمت هل اکبر بنفش توضیحات مفصل ‌تری وجود دارد.

 

 

انواع دیگر مرغوب هل سبز در بازار ایران

 

از انواع دیگر هل مرغوب در ایران می‌توان هل جی آر کی را نام برد که در بسته‌های یک کیلویی وارد کشور می‌شود و درشت و سبز رنگ است.

 

هل برند ماس در بسته‌های نیم، یک و 5 کیلویی در بازار موجود است، هلی دانه درشت، سبزرنگ سالم و بسیار مرغوبی محسوب می‌شود.

 

برخی به آن هل 8 میلیمتری می‌گویند که درشت‌ترین نوع هل است.

 

رنگاین هل به نسبت هل اکبر بنفش کمی متمایل به زرد است اما طعم و عطری بینظیر دارد.

 

هل مارک فیل که در کارتن‌های 5 کیلویی و داخل نایلونی سیاه رنگ وکیوم و پک شده است تا عطر و طعم طبیعی خودرا حتی‌الامکان حفظ کند،

 

در ایران با انواع مختلفی موجود است: جی ال جی، اف ال جی دانه درشت، ای جی دانه درشت، ام ال جی دانه متوسط و جی او پی که همه از محصول هل هند و گواتمالا می‌رسد اما عمدتا به طور کلی دانه ریز هستند.

 

البته مرغوبیت بالای هل اکبری باعث شده تا وقتی در بازار هل اکبر بنفش و انواع هل اکبری یا هل جی آر کی موجودباشد کسی از این مارکها خرید نکند.

 

ویژگی‌های هل خوب

 

اگر قیمت هل اکبر بنفش یا هل جی آر کی برای شما مشکل‌ساز نباشد و بتوانید آن را تهیه کنید خیالتان از بابت کیفیت عالی محصول راحت خواهد بود.

 

در غیر این صورت هنگام خرید هل همیشه این نکات را به یاد داشته باشید: ابعاد هل نباید زیادی بزرگ یا کوچک باشد، طول آن نباید خیلی کشیده باشد، در مجموع باید متناسب باشد و رنگ آن هرچه سبزتر باشد و دانه‌ها ترک ‌خورده و باز نباشند هل مرغوب ‌تر است.

 

اگر هل زیاد مانده باشد کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهد و رنگ آن به زردی خواهد رفت، اگر پوست هل سالم باشدهم زیباتر است هم با کیفیت ‌تر فقط حواستان باشد پوست هل رنگ نشده باشد! سبزی هل باید کاملا طبیعی باشد وگرنه هل مورد نظر سالم نیست.

 

هر قدر هل ریزتر و کم دانه‌تر باشد، ظاهری شکسته و خرد شده داشته باشد، ناهمگون ونامتناسب باشد مرغوب نیست.

 

اگر از لحاظ ظاهری هل پوسته پوسته شده باشد اما دانه‌های سیاه درون آن کم نباشد می‌توان از آن برای مصارف قنادی و شیرینی‌پزی در کارگاه‌ها و تولیدی‌ها استفاده کرد

 

چرا که قیمتی مناسب خواهد داشت ولی اگر فقط پوست هل باقی مانده باشد به تنهایی استفاده خاصی ندارد مگر اینکه با نوع ضعیف هل ادغام شود، که در این صورت اگر چه به صرفه خواهد بود، اما کیفیت بالایی نخواهد داشت.

 

 

عوامل تاثیرگذار بر قیمت عمده هل اکبر بنفش

 

برای شناخت و خرید هل اکبر بنفش اطلاعات کافی در اختیار شما قرار گرفت اما بد نیست این بخش را در جهت اطلاع از قیمت هل اکبر بنفش و عوامل مختلفی که بر روی قیمت عمده هل اکبر بنفش تاثیر بارزی دارند مطالعه کنید.

 

در رابطه با قیمت هل اکبر و به طور کلی ادویه هل در عرصه لوازم قنادی، شرینی‌پزی، صنایع غذایی، عطاری و دمنوش باید شاخصه‌های مختلفی را ارزیابی کرد.

 

برای مثال آب و هوای هندوستان در آن برهه زمانی که گیاه هل کاشت شده است بر روی میزان برداشت آن تاثیر دارد.

 

هر چقدر هل بیشتری برداشت شود، طبیعتا میزان بیشتری از آن صادر شده و به ایران وارد می‌شود پس در این حالت قیمت پایین‌تر خواهد بود.

 

حمل و نقل کالا از طریق دریای عمان و گمرک بندرعباس انجام شده و بعد به نقاط مختلف کشور فرستاده می‌شود که حمل و نقل دریایی خود هزینه بالایی دارد و قیمت ارز و میزان تخصیص ارز دولتی به واردات هل اکبری بر روی آن اثر می‌گذارد.

 

روابط سیاسی کشور ما با هندوستان همیشه در صلح بوده اما هر اتفاق سیاسی مابین این دو کشور برقیمت هل اکبر بنفش و دیگر انواع هل اکبری وارداتی تاثیرات روشنی خواهد داشت.

 

فصل برداشت هل معمولا ماه دوم و سوم سال یعنی اوایل تابستان است اما فرآیند برداشت گیاه، خشک کردن و بوجارآن باعث می‌شود زمان وارد شدن بار هل به ایران به ماه مهر و آبان بیفتد.

 

قیمت عمده هل اکبر بنفش در این ماه از سال قاعدتا پایین‌تر است اما هرازگاهی بالا و پایین شدن قیمت طبیعی است.

جایگاه هل در بین ایرانیان

 

از آن جا که هل یکی از گران‌ترین، لوکس‌ترین و خوش‌ عطرترین ادویه‌ها در دنیاست، بی‌شک استفاده از آن در هر غذا، شیرینی، دسر و دمنوشی سطح کیفی آن محصول را بالاتر می‌برد و بر قیمت آن می‌افزاید.

 

از ادویه هل به دلیل عطر وطعم بینظیرش در پخت انواع غذا، شیرینی‌جات و دسرها؛ که شله‌ زرد بین ما ایرانی‌ها معروف‌ترین دسر به حساب می‌آید، کاربردهای بسیاری دارد.

 

بد نیست بدانید ادویه هل به دلیل زیبایی ظاهری نیز جایگاه مهمی در هنر تزیین شیرینی‌جات دارد.

 

به همین دلیل انواع مختلفی از این ادویه در بازار بسته‌بندی شده و به مصارف مختلف می‌رسد.

 

بهتر است در ابتدای کار به معرفی خاستگاه این ادویه پرطرفدار بپردازیم.

 

هل گیاهی گل‌دار از خانواده زنجبیل محسوب می‌شود و دارای انواع مختلفی است همچون هل سبز، هل سفید و هل سیاه که در ایران بیشتر با هل سبز و سفید آشنایی داریم.

 

مبدا پرورش این گیاه کشور هندوستان و گواتمالا است ونوع هندی آن، مرغوب ‌ترین نوع هل در سراسر جهان است.

 

هل علاوه بر کاربردهای بسیار در صنایع غذایی، خواصدرمانی بسیاری نیز دارد که نزد جهانیان شناخته شده و بر ارزش این گیاه افزوده است.

 

 

انواع هل اکبری موجود در بازار ایران

 

همانطور که گفتیم هل انواع مختلفی دارد اما در ایران بیشتر از نوع سبز رنگ این گیاه استفاده می‌شود.

 

اگر بخواهیم برای ادویه هل طبقه ‌بندی قایل شویم، باید آن را از جنبه‌های مختلفی از جمله: مارک و برند بسته‌بندی وارداتی به کشور،اندازه گیاه و شکل ظاهری مورد بررسی قرار دهیم.

 

شاخصه‌هایی مثل میزان سبز بودن یا رنگ متمایل به زرد هل، درشت یا ریز بودن، پر دانه یا پوک بودن، پوست خرد شده یا سالم، عرضه به صورت دانه کامل یا هل پودر شده و مواردی از این قبیل، در دسته‌بندی ظاهری این گیاه اهمیت فراوان دارد.

 

معروف‌ ترین شرکت بسته‌بندی هل وارداتی به ایران را با نام هل اکبری می‌شناسیم که نام تجاری «هل امپراطوری اکبر: هل سبز طبیعی هندی» به لاتین بر روی تمام انواع بسته‌بندی ‌های هل اکبری درج شده است.

 

انواع هل اکبری را براساس وزن و رنگ بسته‌بندی می ‌توان طبقه‌بندی کرد.

 

 از لحاظ وزنی هل اکبر در بسته‌هایی به حجم صد گرمی، پانصد گرمی، یک کیلویی و پنج کیلویی عرضه می‌گردد. هل اکبر از لحاظ رنگ بسته‌بندی انواع مختلفی دارد که در این جا به تفصیل ویژگی‌های هر کدام را شرح خواهیم داد.

 

 

هل اکبر بنفش

 

هل اکبر بنفش بهترین و مرغوب‌ترین نوع از انواع هل اکبری است.

 

رنگ دانه‌های هل اکبر بنفش به رنگ سبز پر رنگاست و درشت‌ترین، سالم‌ترین، یکنواخت‌ترین و پردانه‌ترین هل موجود به شمار می‌آید.

 

به یاد داشته باشید که عطر هلمربوط به دانه‌های سیاه درون آن است و پوست گیاه به تنهایی عطر خاصی ندارد.

 

پس هر چه گیاه پردانه‌تر باشد عطرو طعم بیشتر و بهتری خواهد داشت.

 

قیمت هل اکبر بنفش به دلیل زیبایی گیاه هل، بالا بودن کیفیت و بسته‌بندی بسیار شکیل و شیک آن، محصولی گران محسوب می‌شود و به همین خاطر بیشینه مصرف آن در موارد خرد و مصارف کافی‌شاپ‌ها برای تزیین شیرینی یا خوشبو کردن دمنوش‌ها است، چرا که استفاده از هل اکبر بنفش در کارگاه‌های شیرینی‌پزی و کار تولیدی مقرون به صرفه نیست.

 

در انتهای مقاله درباره قیمت عمده هل اکبر بنفش و عوامل تاثیرگذار بر قیمت هل اکبر بنفش توضیحات مفصل ‌تری وجود دارد.

 

 

انواع دیگر مرغوب هل سبز در بازار ایران

 

از انواع دیگر هل مرغوب در ایران می‌توان هل جی آر کی را نام برد که در بسته‌های یک کیلویی وارد کشور می‌شود و درشت و سبز رنگ است.

 

هل برند ماس در بسته‌های نیم، یک و 5 کیلویی در بازار موجود است، هلی دانه درشت، سبزرنگ سالم و بسیار مرغوبی محسوب می‌شود.

 

برخی به آن هل 8 میلیمتری می‌گویند که درشت‌ترین نوع هل است.

 

رنگاین هل به نسبت هل اکبر بنفش کمی متمایل به زرد است اما طعم و عطری بینظیر دارد.

 

هل مارک فیل که در کارتن‌های 5 کیلویی و داخل نایلونی سیاه رنگ وکیوم و پک شده است تا عطر و طعم طبیعی خودرا حتی‌الامکان حفظ کند،

 

در ایران با انواع مختلفی موجود است: جی ال جی، اف ال جی دانه درشت، ای جی دانه درشت، ام ال جی دانه متوسط و جی او پی که همه از محصول هل هند و گواتمالا می‌رسد اما عمدتا به طور کلی دانه ریز هستند.

 

البته مرغوبیت بالای هل اکبری باعث شده تا وقتی در بازار هل اکبر بنفش و انواع هل اکبری یا هل جی آر کی موجودباشد کسی از این مارکها خرید نکند.

 

 

ویژگی‌های هل خوب

 

اگر قیمت هل اکبر بنفش یا هل جی آر کی برای شما مشکل‌ساز نباشد و بتوانید آن را تهیه کنید خیالتان از بابت کیفیت عالی محصول راحت خواهد بود.

 

در غیر این صورت هنگام خرید هل همیشه این نکات را به یاد داشته باشید: ابعاد هل نباید زیادی بزرگ یا کوچک باشد، طول آن نباید خیلی کشیده باشد، در مجموع باید متناسب باشد و رنگ آن هرچه سبزتر باشد و دانه‌ها ترک ‌خورده و باز نباشند هل مرغوب ‌تر است.

 

اگر هل زیاد مانده باشد کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهد و رنگ آن به زردی خواهد رفت، اگر پوست هل سالم باشدهم زیباتر است هم با کیفیت ‌تر فقط حواستان باشد پوست هل رنگ نشده باشد! سبزی هل باید کاملا طبیعی باشد وگرنه هل مورد نظر سالم نیست.

 

هر قدر هل ریزتر و کم دانه‌تر باشد، ظاهری شکسته و خرد شده داشته باشد، ناهمگون ونامتناسب باشد مرغوب نیست.

 

اگر از لحاظ ظاهری هل پوسته پوسته شده باشد اما دانه‌های سیاه درون آن کم نباشد می‌توان از آن برای مصارف قنادی و شیرینی‌پزی در کارگاه‌ها و تولیدی‌ها استفاده کرد

 

چرا که قیمتی مناسب خواهد داشت ولی اگر فقط پوست هل باقی مانده باشد به تنهایی استفاده خاصی ندارد مگر اینکه با نوع ضعیف هل ادغام شود، که در این صورت اگر چه به صرفه خواهد بود، اما کیفیت بالایی نخواهد داشت.

 

 

عوامل تاثیرگذار بر قیمت عمده هل اکبر بنفش

 

برای شناخت و خرید هل اکبر بنفش اطلاعات کافی در اختیار شما قرار گرفت اما بد نیست این بخش را در جهت اطلاع از قیمت هل اکبر بنفش و عوامل مختلفی که بر روی قیمت عمده هل اکبر بنفش تاثیر بارزی دارند مطالعه کنید.

 

در رابطه با قیمت هل اکبر و به طور کلی ادویه هل در عرصه لوازم قنادی، شرینی‌پزی، صنایع غذایی، عطاری و دمنوش باید شاخصه‌های مختلفی را ارزیابی کرد.

 

برای مثال آب و هوای هندوستان در آن برهه زمانی که گیاه هل کاشت شده است بر روی میزان برداشت آن تاثیر دارد.

 

هر چقدر هل بیشتری برداشت شود، طبیعتا میزان بیشتری از آن صادر شده و به ایران وارد می‌شود پس در این حالت قیمت پایین‌تر خواهد بود.

 

حمل و نقل کالا از طریق دریای عمان و گمرک بندرعباس انجام شده و بعد به نقاط مختلف کشور فرستاده می‌شود که حمل و نقل دریایی خود هزینه بالایی دارد و قیمت ارز و میزان تخصیص ارز دولتی به واردات هل اکبری بر روی آن اثر می‌گذارد.

 

روابط سیاسی کشور ما با هندوستان همیشه در صلح بوده اما هر اتفاق سیاسی مابین این دو کشور برقیمت هل اکبر بنفش و دیگر انواع هل اکبری وارداتی تاثیرات روشنی خواهد داشت.

 

فصل برداشت هل معمولا ماه دوم و سوم سال یعنی اوایل تابستان است اما فرآیند برداشت گیاه، خشک کردن و بوجارآن باعث می‌شود زمان وارد شدن بار هل به ایران به ماه مهر و آبان بیفتد.

 

قیمت عمده هل اکبر بنفش در این ماه از سال قاعدتا پایین‌تر است اما هرازگاهی بالا و پایین شدن قیمت طبیعی است.

جایگاه هل در بین ایرانیان

 

از آن جا که هل یکی از گران‌ترین، لوکس‌ترین و خوش‌ عطرترین ادویه‌ها در دنیاست، بی‌شک استفاده از آن در هر غذا، شیرینی، دسر و دمنوشی سطح کیفی آن محصول را بالاتر می‌برد و بر قیمت آن می‌افزاید.

 

از ادویه هل به دلیل عطر وطعم بینظیرش در پخت انواع غذا، شیرینی‌جات و دسرها؛ که شله‌ زرد بین ما ایرانی‌ها معروف‌ترین دسر به حساب می‌آید، کاربردهای بسیاری دارد.

 

بد نیست بدانید ادویه هل به دلیل زیبایی ظاهری نیز جایگاه مهمی در هنر تزیین شیرینی‌جات دارد.

 

به همین دلیل انواع مختلفی از این ادویه در بازار بسته‌بندی شده و به مصارف مختلف می‌رسد.

 

بهتر است در ابتدای کار به معرفی خاستگاه این ادویه پرطرفدار بپردازیم.

 

هل گیاهی گل‌دار از خانواده زنجبیل محسوب می‌شود و دارای انواع مختلفی است همچون هل سبز، هل سفید و هل سیاه که در ایران بیشتر با هل سبز و سفید آشنایی داریم.

 

مبدا پرورش این گیاه کشور هندوستان و گواتمالا است ونوع هندی آن، مرغوب ‌ترین نوع هل در سراسر جهان است.

 

هل علاوه بر کاربردهای بسیار در صنایع غذایی، خواصدرمانی بسیاری نیز دارد که نزد جهانیان شناخته شده و بر ارزش این گیاه افزوده است.

 

 

انواع هل اکبری موجود در بازار ایران

 

همانطور که گفتیم هل انواع مختلفی دارد اما در ایران بیشتر از نوع سبز رنگ این گیاه استفاده می‌شود.

 

اگر بخواهیم برای ادویه هل طبقه ‌بندی قایل شویم، باید آن را از جنبه‌های مختلفی از جمله: مارک و برند بسته‌بندی وارداتی به کشور،اندازه گیاه و شکل ظاهری مورد بررسی قرار دهیم.

 

شاخصه‌هایی مثل میزان سبز بودن یا رنگ متمایل به زرد هل، درشت یا ریز بودن، پر دانه یا پوک بودن، پوست خرد شده یا سالم، عرضه به صورت دانه کامل یا هل پودر شده و مواردی از این قبیل، در دسته‌بندی ظاهری این گیاه اهمیت فراوان دارد.

 

معروف‌ ترین شرکت بسته‌بندی هل وارداتی به ایران را با نام هل اکبری می‌شناسیم که نام تجاری «هل امپراطوری اکبر: هل سبز طبیعی هندی» به لاتین بر روی تمام انواع بسته‌بندی ‌های هل اکبری درج شده است.

 

انواع هل اکبری را براساس وزن و رنگ بسته‌بندی می ‌توان طبقه‌بندی کرد.

 

 از لحاظ وزنی هل اکبر در بسته‌هایی به حجم صد گرمی، پانصد گرمی، یک کیلویی و پنج کیلویی عرضه می‌گردد. هل اکبر از لحاظ رنگ بسته‌بندی انواع مختلفی دارد که در این جا به تفصیل ویژگی‌های هر کدام را شرح خواهیم داد.

 

 

هل اکبر بنفش

 

هل اکبر بنفش بهترین و مرغوب‌ترین نوع از انواع هل اکبری است.

 

رنگ دانه‌های هل اکبر بنفش به رنگ سبز پر رنگاست و درشت‌ترین، سالم‌ترین، یکنواخت‌ترین و پردانه‌ترین هل موجود به شمار می‌آید.

 

به یاد داشته باشید که عطر هلمربوط به دانه‌های سیاه درون آن است و پوست گیاه به تنهایی عطر خاصی ندارد.

 

پس هر چه گیاه پردانه‌تر باشد عطرو طعم بیشتر و بهتری خواهد داشت.

 

قیمت هل اکبر بنفش به دلیل زیبایی گیاه هل، بالا بودن کیفیت و بسته‌بندی بسیار شکیل و شیک آن، محصولی گران محسوب می‌شود و به همین خاطر بیشینه مصرف آن در موارد خرد و مصارف کافی‌شاپ‌ها برای تزیین شیرینی یا خوشبو کردن دمنوش‌ها است، چرا که استفاده از هل اکبر بنفش در کارگاه‌های شیرینی‌پزی و کار تولیدی مقرون به صرفه نیست.

 

در انتهای مقاله درباره قیمت عمده هل اکبر بنفش و عوامل تاثیرگذار بر قیمت هل اکبر بنفش توضیحات مفصل ‌تری وجود دارد.

 

 

انواع دیگر مرغوب هل سبز در بازار ایران

 

از انواع دیگر هل مرغوب در ایران می‌توان هل جی آر کی را نام برد که در بسته‌های یک کیلویی وارد کشور می‌شود و درشت و سبز رنگ است.

 

هل برند ماس در بسته‌های نیم، یک و 5 کیلویی در بازار موجود است، هلی دانه درشت، سبزرنگ سالم و بسیار مرغوبی محسوب می‌شود.

 

برخی به آن هل 8 میلیمتری می‌گویند که درشت‌ترین نوع هل است.

 

رنگاین هل به نسبت هل اکبر بنفش کمی متمایل به زرد است اما طعم و عطری بینظیر دارد.

 

هل مارک فیل که در کارتن‌های 5 کیلویی و داخل نایلونی سیاه رنگ وکیوم و پک شده است تا عطر و طعم طبیعی خودرا حتی‌الامکان حفظ کند،

 

در ایران با انواع مختلفی موجود است: جی ال جی، اف ال جی دانه درشت، ای جی دانه درشت، ام ال جی دانه متوسط و جی او پی که همه از محصول هل هند و گواتمالا می‌رسد اما عمدتا به طور کلی دانه ریز هستند.

 

البته مرغوبیت بالای هل اکبری باعث شده تا وقتی در بازار هل اکبر بنفش و انواع هل اکبری یا هل جی آر کی موجودباشد کسی از این مارکها خرید نکند.

 

 

ویژگی‌های هل خوب

 

اگر قیمت هل اکبر بنفش یا هل جی آر کی برای شما مشکل‌ساز نباشد و بتوانید آن را تهیه کنید خیالتان از بابت کیفیت عالی محصول راحت خواهد بود.

 

در غیر این صورت هنگام خرید هل همیشه این نکات را به یاد داشته باشید: ابعاد هل نباید زیادی بزرگ یا کوچک باشد، طول آن نباید خیلی کشیده باشد، در مجموع باید متناسب باشد و رنگ آن هرچه سبزتر باشد و دانه‌ها ترک ‌خورده و باز نباشند هل مرغوب ‌تر است.

 

اگر هل زیاد مانده باشد کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهد و رنگ آن به زردی خواهد رفت، اگر پوست هل سالم باشدهم زیباتر است هم با کیفیت ‌تر فقط حواستان باشد پوست هل رنگ نشده باشد! سبزی هل باید کاملا طبیعی باشد وگرنه هل مورد نظر سالم نیست.

 

هر قدر هل ریزتر و کم دانه‌تر باشد، ظاهری شکسته و خرد شده داشته باشد، ناهمگون ونامتناسب باشد مرغوب نیست.

 

اگر از لحاظ ظاهری هل پوسته پوسته شده باشد اما دانه‌های سیاه درون آن کم نباشد می‌توان از آن برای مصارف قنادی و شیرینی‌پزی در کارگاه‌ها و تولیدی‌ها استفاده کرد

 

چرا که قیمتی مناسب خواهد داشت ولی اگر فقط پوست هل باقی مانده باشد به تنهایی استفاده خاصی ندارد مگر اینکه با نوع ضعیف هل ادغام شود، که در این صورت اگر چه به صرفه خواهد بود، اما کیفیت بالایی نخواهد داشت.

 

 

عوامل تاثیرگذار بر قیمت عمده هل اکبر بنفش

 

برای شناخت و خرید هل اکبر بنفش اطلاعات کافی در اختیار شما قرار گرفت اما بد نیست این بخش را در جهت اطلاع از قیمت هل اکبر بنفش و عوامل مختلفی که بر روی قیمت عمده هل اکبر بنفش تاثیر بارزی دارند مطالعه کنید.

 

در رابطه با قیمت هل اکبر و به طور کلی ادویه هل در عرصه لوازم قنادی، شرینی‌پزی، صنایع غذایی، عطاری و دمنوش باید شاخصه‌های مختلفی را ارزیابی کرد.

 

برای مثال آب و هوای هندوستان در آن برهه زمانی که گیاه هل کاشت شده است بر روی میزان برداشت آن تاثیر دارد.

 

هر چقدر هل بیشتری برداشت شود، طبیعتا میزان بیشتری از آن صادر شده و به ایران وارد می‌شود پس در این حالت قیمت پایین‌تر خواهد بود.

 

حمل و نقل کالا از طریق دریای عمان و گمرک بندرعباس انجام شده و بعد به نقاط مختلف کشور فرستاده می‌شود که حمل و نقل دریایی خود هزینه بالایی دارد و قیمت ارز و میزان تخصیص ارز دولتی به واردات هل اکبری بر روی آن اثر می‌گذارد.

 

روابط سیاسی کشور ما با هندوستان همیشه در صلح بوده اما هر اتفاق سیاسی مابین این دو کشور برقیمت هل اکبر بنفش و دیگر انواع هل اکبری وارداتی تاثیرات روشنی خواهد داشت.

 

فصل برداشت هل معمولا ماه دوم و سوم سال یعنی اوایل تابستان است اما فرآیند برداشت گیاه، خشک کردن و بوجارآن باعث می‌شود زمان وارد شدن بار هل به ایران به ماه مهر و آبان بیفتد.

 

قیمت عمده هل اکبر بنفش در این ماه از سال قاعدتا پایین‌تر است اما هرازگاهی بالا و پایین شدن قیمت طبیعی است.