ارائه محصولات با کیفیت، تازه و متنوع به مردم، علاوه بر صادرات و ارزآوری برای کشورمان، افتخار بزرگی برای ماست.

بیش از 2 دهه است که تحفه با استفاده از بهترین ماهی‌های تون گیدر، به تولید کنسرو ماهی در طعم‌های متنوع و خورشت‌های ایرانی با طعمی دلپذیر با ترکیب ماهی تون می‌پردازد.

مهمترین نکته در تولیدات کنسروی تحفه، عدم استفاده از مواد نگهدارنده و استفاده از فناوری نوین اتوکلاو در جهت تضمین سلامتی محصولات است.

 

 

 زندگی نامه

گروه صنعتی تحفه محصولات دریایی با کیفیت خود را  از سال ۱۳۸۳ با هدف توسعه فرهنگ مصرف ماهی در کشور وارد بازار کرد. کنسروهای تحفه، در مجتمع تولیدی ساحل صید کنارک در زمینی به مساحت ۲۰۰۰۰ متر مربع، و زیربنـای ۹۰۰۰ متر مربـع با بهـره گیـری از تکنـولـوژی های روز دنیا و کادری متـخصص با امـکان تولیـد پانزده میلیون قوطی در سال تولید می‌گردد. از تولیدات تحفه می‌توان به کنسرو ماهی در وزن های مختلف، کنسرو ماهی در روغن زیتون، تن ماهی شویدی، رژیمی و هم چنین کنسروهای سالاد تن ماهی، خوراک تن ماهی و لوبیا، تن ماهی و بادمجان اشاره کرد.