چهارشنبه, ۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۳۹ ق.ظ
محمد صانعی پور
ماکارونی یکی از غذا های پرطرفدار که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است ، ماکارونی می باشد. انواع مختلفی از ماکارونی وجود دارد که همه ی آنها دارای ماهیت کربوهیدراتی است. پایه ی این غذای نیز از غلات می باشد. در هرم انرژی در پایه آن قرار می گیرد این امر نشان دهنده سهم بالای آن در تأمین انرژی مورد نیاز روزانه دارد. ضمن اینکه ماکارونی به دلیل برخورداری از کربوهیدرات های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارند ( ۵۵ درصد سهم روزانه کربوهیدرات ها در رژیم غذایی روزانه افراد نباید بیش از ۲۰ الی ۱۵ درصد آن از کربوهیدرات های ساده مصرف شود و مابقی لازم است از مواد غذایی با کربوهیدرات های پیچیده حاصل شوند)
و با دارا بودن اندیس گلایسمی پایین تر نسبت به این مواد با تأثیر تدریجی بر افزایش قندخون موجب بالا رفتن ناگهانی آن نمی شود.
ماکارونی برخلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود.
بهترین ماکارونی از سمولینای گندم دوروم به دست می آید.
#سمولینا حاصل آسیابانی گندم سختی به نام دوروم (جنس Triticum و گونه Durum ) و تنها ماده شناخته شده به عنوان ترکیب اصلی و مناسب محصولات خمیری در دنیاست. #گندم_دوروم از نظر ویژگی های تغذیه ای از سایر گونه های گندم برتر است. به عنوان مثال از میزان پروتئین بالاتر، محتوای طبیعی رنگدانه #بتاکاروتن که آنتی اکسیدانی ضد سرطان است و میزان بیشتر برخی املاح و ویتامین ها برخوردار است .
بسیاری از افرادی که در رژیم های مختلف غذایی به سر می برند از خوردن انواع کربوهیدرات ها مثل نان، برنج یا ماکارونی منع می شوند، اما متخصصان عقیده دارند که غلاتی مثل برنج، ماکارونی و نان لزوماً نباید از رژیم غذایی حذف شوند و حتی مصرف آن ها در رژیم غذایی به مقدار مناسب توصیه نیز می شود.
خواص ماکارونی
کمک به رشد مو
رشدسلولهای پوستی
بهبودسلامت قلب و عروق
مانع کم خونی
افزایش سلامت استخوانها
افزایش انرژی بدن
کمک به سلامت عضلات
کمک به افزایش وزن
ماکارونی پارسیلا
ماکارونی انسی
ماکارونی سمیرا
سفیدساران
ماکارونی ارگانیک بلونز
ماکارونی ارگانیک آلفردو
۹۷/۰۷/۱۸
۰
۰
محمد صانعی پور